Benvinguda

Us dono la benvinguda al meu blog “La Sibarita“. Una persona sibarita és una persona de gustos refinats, a qui li agrada i gaudeix menjant bé amb productes d’alta qualitat, se sol associar a persones d’alt nivell adquisitiu. I quines similituds tinc jo amb aquest tipus de gent? Que m’agrada menjar bé, amb plats elaborats i no tant elaborats, i si es pot fer de tant en quant amb productes d’alta qualitat, es fa.

Sóc una persona a qui li agrada molt cuinar i que fa receptes que moltes vegades són improvitzades i que surten molt bones (d’altres no tant). Sempre que puc m’agrada anar a restaurants on et fan aquells plats tan exquisits i aquells menús de degustació on el paladar gaudeix i la butxaca se’n resenteix.

L’essència d’aquest blog és compartir receptes amb tothom qui les vulgui cuinar. Intentaré que totes les receptes siguin el més explícites possibles i amb fotografies. També us animo a compartir les vostres receptes i a opinar sobre les meves, totes les suggerències seran benvingudes. Comentaré restaurants on hagi anat i les meves sensacions amb els seus plats, de la mateixa manera que ho podeu fer vosaltres. I de tant en quant, parlaré de coses de la vida 🙂 .

Espero que gaudiu visitant el meu blog de la mateixa manera que jo hi gaudeixo escrivint i compartint experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.