Botifarra amb rossinyols

Aquesta és una recepta molt senzilla i ràpida de preparar. També va molt bé per quan tenim una bona colla de convidats a casa a sopar i volem que sopin bé.

Ara és època de bolets i un bon moment per preparar aquest plat, però si no trobem rossinyols frescos, o no és temporada, els podem trobar deshidratats. Per hidratar-los els hem deixar en remull en aigua tèbia com a mínim 30 minuts, un cop passat aquest temps els podem cuinar de manera habitual.

 

Ingredients per a 2 persones: 

  • 100 grs rossinyols
  • 300 gr botifarra
  • 1 all
  • oli i sal

Agafem una olla de fang (o una paella una mica fonda) i hi tirem un rajolí d’oli suficient per poder saltejar els rossinyols. Un cop estigui l’oli calent hi afegim l’all picat, passat mig minut hi afegim els rossinyols, sal i ho anem removent una mica perquè no s’enganxin durant 1 minut.

Tot seguit s’afegeix la botifarra sencera, tapem l’olla i ho deixem coure a foc lent uns 15 minuts o fins que a botifarra estigui cuita.

Emplateu i a menjar!

 

2 comentaris a “Botifarra amb rossinyols”

  1. Hola? Sóc el primer ?

    Felicitats Susi, !!quin blog mes xulo que tas currat!!
    i que comentar de la recepta…. jo e tingut la oportunitat de provar-la, i esta de la muerte!

    Ens veiem aviat, Lluis.

  2. ¡Qué sencilla y qué rica!… Butifarra salteada con ajito y rovellones en una fuente de barro… que no falte una copita de vino…… ummmm.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.